40 35 40 69 keld@keldk.dk

Generhvervelse af kørekortet:

Hvis du har mistet dit kørekort skal du for at generhverve det igen bestå en teoriprøve samt en køreprøve. Der er ikke krav om at du deltager i et bestemt antal undervisningstimer, men de fleste vil dog have behov for nogen undervisning for at kunne bestå prøverne. Hvis du har mistet kørekortet i 3 år eller mere skal du være opmærksom på at du skal generhverve til alle de kategorier af kørekort du ønsker at få igen.

Generhvev dit kørekort online:

Corona nedlukningen har lært os at en del undervisning er lige så lærerigt foran en computer som i et undervisningslokale, for nogle endda bedre.

 

Dette gør det selvfølgelig noget nemmer for brugeren da den teoretiske undervisning kan læres når det passer ind i den almindelige hverdag og ikke på en forudbestemt undervisningsaften på køreskolen. En anden fordel er at brugeren selv bestemmer tempoet i undervisningsforløbet.

 

Online undervisningen består af 4 videoer, hvorefter du er klar til teoriprøven.

 

Vi kan tilbyde dig 2 forskellige løsninger:

$

Du kontakter kommunen for at klare det administrative papirarbejde og køber den praktiske del af os som er 2 køretimer og 1 køreprøve. pris 3.000,- Ud over dette skal du være opmærksom på at der er en afgift til staten på 1170,- for afvikling af prøverne.

$

Du køber en generhverver pakke til 4.500,- som indeholder online video undervisning og 2 teorilektioner på køreskolen umiddelbart før teoriprøven samt 2 kørelektioner og 1 køreprøve. Ud over dette skal du være opmærksom på at der er en afgift til staten på 1170,- for afvikling af prøverne.

Den praktiske del består at 2 kørelektioner samt en køreprøve. Hvis du har behov for yderligere kørelektioner koster de 700,- pr lektion. Hvis du har fået en betinget frakendelse af dit kørekort kan du vælge at udvide dit kørekort til en anden kategori f.eks motorcykel og på denne måde også generhverve kørekortet til personbil. Hvis du skal generhverve dit kørekort på grund af spirituskørsel skal du gennemgå et A/T kursus før du kan komme til køreprøve, du kan tilmelde dig et kursus på 96 33 63 13 (Thisted) 78 47 60 11 (Skive)

Kørselsforbud:

Hvis du har fået kørselsforbud, skal du igennem en særlig køreundervisning for at få dit kørekort igen. Denne særlige køreundervisning indeholder 8 lektioner i teorilokalet og 8 kørelektioner samt en køreprøve.

Dette program koster 7.400,- Har du behov for yderligere kørelektioner koster de 650,- inkl. moms pr. lektion.

Ud over lovpakken er der udgift til prøvegebyr til staten som koster 1170,-

Orienterende prøver trailer B/E:

Hvis du samtidig skal generhverve kørekort til trailer koster det 3.000,- ekstra.
Dette kursus indeholder teoriundervisning efter behov, 2 kørelektioner, og 1 køreprøve.

Ud over lovpakken er der udgift til prøvegebyr til staten som koster 1170,-

Vejledende køreprøve:

Hvis du under fornyelse af dit kørekort bliver indkaldt til en vejledende køreprøve har du behov for et antal køretimer for at få rettet eventuelle rutinefejl. Disse lektioner koster 700,- pr. lektion.

Kursusprogram:

Vi sender et komplet kursusprogram til dig når vi har modtaget din tilmelding. Tilmelding: Ring 40354069 eller tilmeld dig her på side

Teorihold

Tidspunkt

Ring for tilmeldning

 

© Keld's Køreskole. All rights reserved. 2019

Web design: RADESIGN  CMS & Programming: KCIT