Du er her Home Profil

Profil

Køreskolen blev startet af Keld Kortegaard i 1980, og drives i dag som et I/S selskab som ejes af Carsten og Keld Kortegaard.
Vi giver kørekort til alle kategorier bortset fra lastbil og bus hvor vi må henvise til Thisted eller Skive.

Øens center for kørekort er ikke et sted hvor et kørekort er en “hyldevare”, men er en topmoderne undervisningssted, hvor færdselssikkerheden, og dermed seriøsiteten i undervisningen er en mærkevare. Centret er også et sted hvor du kan repetere tidligere lektioner, logge dig på nettet for at læse lektier, eller blot hygge dig i vores teori café, sammen med vennerne, over en kop kaffe.

Det bedste, og i de fleste tilfælde også det billigste kørekort får du derfor hvor undervisningen er bedst. En undervisning der er professionel og målrettet så du skal have så få ekstra køretimer (ud over de lovbefalede) som muligt, men ikke mindst også en undervisning der gør at dumpeprocenten bliver så lav som mulig.

At mange mener at vi lever op til vores målsætning skal ses i det lys at over 10.000 har taget kørekort i Keld´s Køreskole.

Der er tilsluttet 4 faste undervisere til køreskolen: Keld Kortegaard som har været kørelærer i 37 år og underviser i alle kategorier, Carsten Kortegaard som har været kørelærer i 19 år og underviser i personbil, Bjørn Poulsen som har været kørelærer i 14 år underviser i personbil og motorcykel, Max som underviser i førstehjælp. Du vil derudover møde Britta som er vores kontor assistent
Vi mener vi har et stærkt team af meget rutinerede undervisere, hvor du selv bestemmer hvem der skal være din personlige kørelærer hvis du ønsker dette.

visitk
Visit C
visitb

Vi tilbyder følgende

Kontakt os

Keld           40 35 40 69
 Carsten     21 42 40 69
 Bjørn         40 13 43 23

Elsøvej 10
7900 Nykøbing Mors

 keld@keldk.dk

Find os her