Du er her Home Nye biler

Nye biler

Skolevogne

For at give dig en bedste undervisning er vi meget omhyggelig med valg af køretøjer.

Vi har altid bestræbt os på at køre i biler der svarer til det du formodentlig kommer til at køre i når du har fået dit kørekort., dette vil gøre det nemmere og mere sikker for dig når du skal til at opbygge rutine som bilist.

For at være sikker på at du lærer den nyeste teknik kører vi altid i sidste nye model.

Du kommer derfor til at køre i Nissan Qashqai som er en af de mest solgt familiebiler.

 

Teorilokale

Vores undervisningssystem er udviklet med baggrund i over 10.000 kørekort, og udvikles stadig til stor fordel for kommende elever. Systemets store fordel er at den kan tilpasses den enkelte elevs behov i modsætning til standard producerede online systemer som bruges af de fleste køreskoler. Systemet har også den store fordel at mange af de brugte billeder er lokale hvilket gør det meget nemmere at indøve de praktiske færdigheder idet de er gennemgået i teorilokalet.

Hvis du har behov for at høre en teorilektion igen, eller hvis du har fravær fra undervisningen, kan du se alle lektioner i vores teoricafe som er åben hver dag.

Det er dette undervisningssystem, der sammen med en meget grundig undervisning i skolevognene, der gør at vores dumpeprocent er markant lavere end gennemsnittet.